Τι είναι η Βιοκίνη

Η Βιοκίνη είναι αυτόλογο βιολογικό σκεύασμα, πλούσιο σε αντιφλεγμονώδεις πρωτεΐνες-κυτοκίνες, το οποίο παράγεται από το αίμα του ασθενούς και χρησιμοποιείται για τη θεραπεία ορθοπεδικών βλαβών.

Τι είναι το Chondrostem

Η οστεοαρθρίτιδα είναι μία χρόνια πάθηση που εντοπίζεται τόσο σε αρθρώσεις των άνω και κάτω άκρων, όσο και σε αρθρώσεις της σπονδυλικής στήλης. Χαρακτηρίζεται από φθορά του αρθρικού χόνδρου, που καλύπτει την επιφάνεια των οστών μέσα στην άρθρωση.

Οι κακώσεις χόνδρου είναι ένα σχετικά κοινό είδος τραυματισμού, εκ των οποίων οι πιο συνηθισμένες είναι οι αθλητικές κακώσεις γόνατος. Η επιδιόρθωση αυτού του είδους των χόνδρινων κακώσεων σε μια άρθρωση είναι δύσκολη, κυρίως γιατί ο αρθρικός χόνδρος δεν αιματώνεται. Ως αποτέλεσμα αυτής της έλλειψης αγγείων, ο αρθρικός χόνδρος έχει μικρή ικανότητα επιδιόρθωσης ή αναγέννησης.

Τι είναι το CellGrow-C

Το CellGrow-Cείναι ένα πρωτοποριακό, μοναδικό στο είδος του σκεύασμα το οποίο χρησιμοποιείται για τη θεραπεία ορθοπαιδικών βλαβών. Πρόκειται για ένα αυτόλογο, Ενισχυμένο Μείγμα Αυξητικών Παραγόντων (EnhancedGrowthFactorMix- EGFM) το οποίο απομονώνεται από τα αιμοπετάλια του αίματος του ασθενή.